About Me

A tanyai vendégházról

A Balázs-tanya az a helyszín, amely ötvözi a vidéki élet eszenciáját a modernkori elvárásoknak megfelelő kényelemmel. Látogass el hozzánk akár egyedül vagy családoddal, barátokkal, hiszen nálunk mindenki megtalálja a számára legvonzóbb programot.

Történetünk

A tanya története egészen az 1920-as évekig nyúlik vissza. Első épülete, a korra jellemző régi parasztház elrendezését kapta középen a konyha, az utcafronti részen a tisztaszoba, hátul a hálószoba. Elmondhatjuk, a házban velünk él a modernkori magyar történelem, hiszen megélt két világháborút és egy forradalmat. Családunk dédszüleink révén került kapcsolatba a tanyával, melyet mi a 70es években örököltünk meg.

A tanyán az előző rendszerben tejcsarnok és vegyesbolt üzemelt. A tejcsarnok épület mai napig ékköve birtokunknak. Arról nem is beszélve, hogy a vegyesbolt később presszóval bővült és amelyek mind a mai napig üzemelnek.

Az évek során nem csak a média, Borbás Marcsi személyében a Duna TV műsorának, amely címe a Tirpákság bemutatása volt, fordult meg nálunk. De vendégeink között tudhattuk Vágó Istvánt és Benke László főzőmestert is.

0
szoba összesen
0
akadálymentes szoba
0
férőhely
0
hektár terület

A szobákról

Szobák kiosztása: Összesen 6 szobánk van, az alábbiak szerint
  • 3 db szoba 3 ággyal (1 akadálymentes szoba)
  • 3 db szoba 2 ággyal

Felszereltség

Smart LED TV

Smart LED TV

Ingyenes WIFI

Ingyenes WIFI

Fürdőszoba

Fürdőszoba

A/C Klíma

A/C Klíma

Éjjeli szekrény

Éjjeli szekrény

Felszerelt konyha

Felszerelt konyha

Televízió: Minden szoba Smart LED televízióval rendelkezik. Apartmanjainkban kábeltévén és külön Sat-rendszeren keresztül is biztosítjuk, hogy vendégeink megtalálják kedvenc magyar és idegen nyelvű televízió adóikat.

Ingyenes wifi: A szálláshely egész területén, az apartmanokban és az udvaron is elérhető, stabil vezeték nélküli internetkapcsolatot biztosítunk a világháló elérése érdekében. Természetesen ingyenesen!

Konyha: teljesen felszerelt, főző-sütő lappal, kávéfőzővel, pirítós sütővel, vízforralóval, hűtővel, mosogatógéppel, poharakkal, edényekkel.


Külön zuhanyzós fürdőszobával van ellátva minden szobánk
és mosógép és rendelkezésre áll igény esetén.

További felszereltség: éjjeli szekrényel, akasztós polcos ruhás szekrény, olvasó lámpa, fotel, szék, fertőtlenített ágynemű huzat és törölközők, vasaló, vasaló deszka

Térítésmentesen használható a parkoló.About Me

Rendezvényterem

A tanya területén egy 60 főt befogadni képes kapitális rendezvényterem is található.

Ajálnjuk kikapcsolódni vágyó baráti társaságok, születésnapi rendezvények, legény és leánybúcsúk szerzvezőnek, vagy cégeknek csapatépítő tréningek lebonyolítására.

Hatalmas parkolóval rendelkezünk, így a vendégek biztonságban tudhatják járműveiket itt tartózkodásuk alatt.

Aktív kikapcsolódás lehetőségek

Image

Ping-pong

Egyszerre két vagy négy fő is ping-pongozhat kültéri asztalunkon, sőt akár még csapatversenyek is rendezhetők. Az ütőket, labdákat természetesen biztosítjuk!

Image

Nem dohányzó apartmanok:

Valamennyi apartmanunk nem dohányzó apartman, viszont teraszainkon szabadon hódolhatnak vendégeink szenvedélyüknek
Image

Csocsó

Szálláshelyünk elkötelezett a szórakoztató kikapcsolódások mellett, így gondoltunk az esős időkre is. Csocsó asztalunk 0-24 órában áll rendelkezésre, ha az időjárás istenei összeesküdtek ellenünk.
Image

Felnőtt trambulin

Mint szálláshely igyekszünk mindent megtenni a vendégeink felhőtlen jókedvéért, tanyánkon tarmbulin várja a mozogni vágyókat.
Image

Kosárlabda

Ép testben ép lélek, tarja a mondás. Mi is így gondoljuk így egy kosárlabdapalánk várja a kedves aktív kikapcsolódásra váró vendégeinket.

Image

Kerékpár kölcsönzés

Szintén az aktív kikapcsolódást szolgálják kerékpárjaink is. Nagyban megkönnyíti a biztonságos kerékpározást, hogy a megye területén kiépített kerékpárutak vannak, amelyen akár egészen Szerencsig is lehet kerekezni!

10 felnőtt és 5 gyerek bicikli várja a vendégeket.
Image

Foci

Köszönhetően hogy tanyánk közel 8 hektáros  területtel rendelkezik, amely több mint fele zöldövezet, felállítottunk egy privát kisfocipályát.
Image

Fedett filagória

Udvarunkban található fedett filagóriánk amely egyaránt ad védelmet a tűző nap és a dühöngő felhők elől. A filagórában emellett egy rakott kemence és egy grillsütő is rendelkezése áll. A bográcsozáshoz, biztosítjuk a fát. A kemence használatot előre egyeztetni szíveskedjenek, mert szakember kell, hogy befűtse. (A kemencehasználat feláras szolgáltatás)
Image

Szalonnasütés

Udvarunkban található fedett filagóriánk amely egyaránt ad védelmet a tűző nap és a dühöngő felhők elől. A filagórában emellett egy rakott kemence és egy grillsütő is rendelkezése áll. Szalonnasütéshez nyárs és szalonna nyomó vasat biztosítunk.
Image

Téli, hagyományos disznótor

A télvíz idei disznóvágás mindig ünnep. Ízletesebb a hús, ha magunk dolgozzuk fel, és finomabb a kolbász, ha mi fűszerezzük. Őrizzük a hagyományt és a böllérek mesterfogásait tovább, nemzedékeken át.
Image

Lovasszánozás

Ha valami igazán különleges téli élményre vágysz, akkor - ha az időjárá engedi - tarts velünk télen egy mesés, havas kalandtúrára a nyírségben, lovasszánon.
whitelogo.png
A Balázs-tanya ahol a vidéki élet összefonódika a modern kor lehetőségeivel.
© 2024, BALÁZS-TANYA

Elérhetőségeink

+36 20 384 2256       balazstanya2008@gmail.com

Search